Време е да разнообразим закуските за семейството си, а тази рецепта

...
Време е да разнообразим закуските за семейството си, а тази рецепта
Коментари Харесай

Мексиканска закуска, с която да изненадаме семейството

Време е да разнообразим закуските за семейството си, а тази рецепта за мексиканска закуска е съвършен метод да създадем това. Вижте по какъв начин да я извършите: 

Съставки

1 кг колбас 

1 / 2 огромен лук, нарязан на ситно

1/2 червен пипер на ситно нарязан

5 скилидки чесън смлени

1 кг сирене

Половин кг настърган кашкавал

4 глави зелен лук, тънко нарязан

1/4 чаша кориандър, нарязан на ситно

2 чушки халапеньо, нарязани на ситно

12 огромни яйца

1/2 чаена лъжичка пикантен сос

1/2 чаена лъжичка надробен черен пипер

9 царевични тортили на четвърт

Инструкции

В огромен тиган поставете салама, лук, чушки и чесън, до момента в който месото се подготви. Отстранете от огъня и оставете настрани.

В купа смесете сиренето, кориандъра, зеления лук и халапенос. Разбъркайте, до момента в който се смеси. Разстелете една трета от тортила частите на дъното на съда. След това лъжица 1/3 от сместа салам ​​и 1/3 от сместа от сирене от горната страна. Повторете пластовете още два пъти, завършвайки със пласта сирене.

В обособена огромна купа за разбъркване разбъркайте яйцата, пикантен сос и черен пипер, до момента в който се смесят изцяло и малко на мехури. Оставете настрани. Отгоре се изсипва яйчена примес. Покрийте и оставете в ледник за най-малко 6 часа или за една нощ.  След това изпечете на 180 градуса за 60-90 минути, до златисто кафяво. Можете да тествате готовността по същия метод, както бихте създали с торта. Просто поставете вилица и в случай че излезе чиста, тя е подготвена. Оставете да стегне за 10 минути преди сервиране. Сервирайте със заквасена сметана и авокадо.

Още от РЕЦЕПТИ:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР